2007-09-22

Allround

Har tänkt att jag ska ta upp lite spelare som är bra och nyttiga att ha men inte alltid får det cred som dom verkligen förtjänar.

Phil Neville är en sådan spelare i mina ögon. Han kan spela på alla positioner i backlinjen plus att han även kan spela som defensiv innermittfältare och yttermittfältare. Han var aldrig riktigt ordinarie i United men han krigade och hade ett stort tålamod och väntade länge på sin chans. Har varit fullt godkänd i dom flesta landskamperna han har spelat och nu i Everton är han den klart bästa backen i deras lag vecka efter vecka. Ger alltid allt för laget och sådana finns det inte många kvar av.

Gareth Barry spelar helst som ytterback men har används flitigt både som mittback och mittfältare i Aston Villa. Snudd på landslaget flera gånger och är med några landslagssamlingar då och då när andra har tackat nej av olika anledningar. Aston Villas hjärta på planen som offrar ett ben för att vinna ett motlägg så att laget kan ta hand om bollen. Sen att han har petat Olof Mellberg ibland gör ju inte saken sämre.

John O`Shea borde kanske byta klubb. Godkänd på flera positioner men kommer aldrig vara ordinarie i en storklubb. Ett lag som Wigan hade passat han perfekt tror jag, där får han spela 90 minuter varje match och vara en nyckelspelare. Men har man blivit bortskämd i United är det svårt att anpassa sig till tjongaboll i Wigan.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Schizofren?

Anonym sa...

Kul att han är allround... men Joseph Yobo och Lescott är två mycket bättre backar!

Anonym sa...

Tur bara att lescott inte lirar med frillan.

Bloggtoppen.se