2007-09-13

Engelsk expertis i högform

Alan Smith på Daily Telegraph fortsätter att älska Emile Heskey. Han menar att Wayne Rooney, Englands kanske allra bäste fotbollsspelare, ska sitta på bänken i kommande kvalmatcher. Kort och gott: Heskey före Rooney.

Daily Mails Oliver Holt, prisad som årets sportjournalist i England såväl 2005 som 2006, tycker att Gary Neville ska ta plats i den engelska startelvan när han är tillbaka från skada. Inget konstigt med det. Men att Holt vill att junioren Micah Richards ska flytta in i mitten på enorme Rio Ferdinands bekostnad får mig att känna både undran och skräck.

McClaren får det tufft med laguttagningen när "ordinarie" stjärnorna Neville, Beckham, Hargreaves, Lampard och Rooney är tillbaka, med tanke på att "reserverna" Richards, Barry, SWP och Heskey skötte sig så pass bra i de två senaste EM-kvalmatcherna - inget snack om den saken. Men kom igen ... de ovan nämnda förslagen är absurda.

Men oavsett vilket lag Smiling Steve tar ut kommer han att bli uthängd och utskälld av pressen om lagets prestation och resultat inte är tillfredsställande. Vem vet - efter nästa månads kvalmatcher kanske vi får läsa att Smith kallar Heskey för föredetting, och kanske kommer Holt att skriva om hur dumt det var att spela med en så orutinerad spelare som Richards.

Inga kommentarer:

Bloggtoppen.se