2007-09-16

Leeds

Leeds United
Spelare som Harry Kewell, Mark Viduka, Ian Harte, Alan Smith blommade ut fullständigt i Leeds. Även om vi nu inte kan stoltsera med ett PL lag så kan vi garanterat stoltsera med några tongivande spelare i olika lag.
Harry Kewell har tyvärr varit extremt skadebenägen och inte kunnat göra rätt för sig i Liverpool men han visar varje gång han är frisk att han är en tillgång för vilket lag som helst. Han kommer nästan alltid tillbaka och spelar nästintill bara dom viktiga matcherna ( VM, CL-finalen etc ). En hjälte som förtjänar ett bättre öde.
Mark Viduka var kanske den viktigaste spelaren i Leeds under storhetstiden och bidrog starkt till att klubben har lite att skryta med iallafall.
Sen som alltid finns det spelare som man aldrig kan vara stolt över, tänker på Tvål Robinson, Danny Mills och Olivier Dacourt.
Måste givetvis berömma David O`Leary lite. Skapade strålande spelare av ett gäng talanger och är den bästa tränaren i Leeds historia i mina ögon. Magiskt!!
Just nu är det nästan tragiskt att se Leeds men jag vet att dom kommer tillbaka till PL. Kommer kanske inte att vara det storlaget som dom var förr men dom kommer tillbaka.
Förövrigt så har dom sex raka i serien nu! Återtåget har startat.

4 kommentarer:

S.Sundberg sa...

Plagiat!

Anonym sa...

Heja Leeds! /Svess

Anonym sa...

tvaul heter han! och det är plagiat från sundas

Anonym sa...

Ett ord som jag har tagit. Har inte försökt tagit någon annans stil iallafall Sundberg :)

Bloggtoppen.se